QZ GRAPHICS

 

KUSTOMOIDUT AUTOTEIPPAUKSET AMMATTITAIDOLLA

AJONEUVOTEIPPAUKSET

Meiltä saat suunnittelun ja teippauksen avaimet käteen -palveluna. QZgraphicsin suunnittelijat ovat erikoistuneet ajoneuvoteippauksiin. Laadukkailla vinyyleillä ja katseet kääntävillä grafiikoilla uudistat autosi ulkonäön uusille leveleille. Teippauksissa vain mielikuvitus on rajana!

Valikoimastamme löytyy erikoisempiakin materiaaleja, ja kauttamme osaamista jota et muualta löydä. Olemme tehneet vuosien työn optimoidaksemme tulostusjäljen yliteippausmateriaaleille. Printeissämme on kirkkaat värit, joissa on hyvä UV-kesto. Laminointi suojaa materiaalin pintaa lialta ja ympäristön rasitukselta, ja pidentää näin ollen käyttöikää. 

QZ Designs -vinyyleissä käytämme aina kohteesta riippuen laadukasta Isee2-, KPMF- tai Grafityp- pohjamateriaalia. Voit lukea lisää tuotteista täältä » 

N

AUTOTEIPPAUKSET

Saisiko olla jotain astetta erikoisempaa? Haluatko autosi tai yrityksen kulkupelin erottuvan joukosta? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan toteutus, joka kääntää katseet!

 

N

VESIJETIT, MOOTTORIPYÖRÄT JA -KELKAT

Meiltä löytyy erikoisosaamista myös vesijettien, moottorikelkkojen ja moottoripyörien teippauksista. Yksilölliset toteutukset suunnitellaan asiakkaan toiveen mukaisesti, ja valmiita teippaussarjoja löytyy myös verkkokaupastamme.

 

N

PAKETTI- JA KUORMA-AUTOT, VENEET…

Toteutamme kustomoituja teippauksia  myös haastavampiin pintoihin, tarvittaessa myös paikan päällä asennettuna. Kysy lisää!  

 

ESIMERKKEJÄ TOTEUTUKSISTA

Alla muutamia esimerkkejä toteuttamistamme teippauksista. Lisää löydät Instagramista ja Facebookista!

TotoPro mainosteippaus
Lahden Kivipalvelu mainosteippaus
QZ graphics moottorikelkka
QZ graphics moottorikelkka
QZ graphics Messiä pakettiauto
QZgraphics pakettiauto
Open chat
Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?