MUUT BRÄNDIT

EDUSTAMME AUTOTEIPPIEN HUIPPUVALMISTAJIA

Edustamme autoteippauksen huippubrändejä. Maahantuomme mm. KPMF-, OmegaSkinz-, Teckwrap-, Isee2, Grafityp- ja Global Window Films-tuotteita sekä Yellotools-asennustarvikkeita. Kattava valikoima tuotteita löytyy verkkokaupastamme qzvinyls.fi

KPMF

ISEE2

OMEGA-SKINZ

TECKWRAP

GLOBAL FILMS

GRAFITYP

YELLOTOOLS

KPMF

Maailmanlaajuisesti toimiva KPMF on toiminut alalla yli 20 vuotta – aina ensimmäisten ajoneuvoteippien valmistuksesta lähtien. Tuotekehitys tapahtuu huippuluokan laboratorioissa ja AiRelease-teknologia mahdollistaa helpon ja nopean, ilmakuplattoman asennuksen. KPMF:n tarjonta koostuu hybridi pvc- ja valuvinyyleistä, joilla takuu on tuotteesta riippuen jopa 5 – 7 vuotta.

 

KPMF perfect gloss white
isee2

ISEE2

ISee2 täysvalukalvot edustavat nykyaikaisinta tekniikkaa sijoittuen jopa premium-sarjan yläpuolelle. ISee2-tuotteet omaavat uniikin, huippulaadukkaan materiaali- ja liimaseoksen sekä täysin omanlaisen ilmansiirron materiaalin ja työstettävän kohteen välillä. Asennus on erittäin helppo, koska liima aktivoituu paineessa, joten voit liikutella materiaalia kohteen päällä täysin vapaasti. Materiaaleille annetaan sertifioitujen asentamojen asentamana kuuden vuoden takuu jopa Suomen vaativissa olosuhteissa.

Isee2 Shark Grey
Isee2 Sunset Orange

OMEGA-SKINZ

Omega-Skinz on täysin uudenlainen, erinomaiset asennusominaisuudet ja syvät värisävyt omaava yliteippausmateriaali, joka soveltuu autoteippauksiin, raskaan kaluston teippauksiin, veneiden ja jettien teippaukseen sekä mainos- ja sisustuskäyttöön. Omega-Skinz on suunniteltu ja testattu kestämään haastavissakin olosuhteissa, myös täällä pohjolassa. Asennuskohteesta ja kalvon pinnasta riippuen takuut ovat 2–5 vuotta.

KPMF perfect gloss white

TECKWRAP

TeckWrap tuottaa korkealaatuisia ajoneuvojen teippausmateriaaleja kuluttajille ympäri maailmaa. Materiaalivalikoima on laaja ja sieltä löytyykin kaikkea korkeakiiltoisesta hiilikuidusta helmiäishohtoisiin mattametalleihin. 

Isee2 Shark Grey
Isee2 Sunset Orange

GLOBAL FILMS

Global Films tarjoaa todella laajan valikoiman ikkunakalvoja niin autojen lasien tummennukseen kuin kiinteistökalvotukseen. Global Window Films brändi on yksinoikeudella QZvinylsin ja asentamoidemme myynnissä Suomessa! Laajasta sävyvalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle. Tuotteilla on 10 vuoden takuu.

QZvinyls Global sertifikaatti
QZvinyls Global PPF sertifikaatti

GRAFITYP

Grafityp-valikoimasta löydät materiaalit printtiin, laminointiin ja leikkuuseen – erittäin miellyttävillä asennusominaisuuksilla kilpailukykyiseen hintaan. Lyhytaikaiseen mainosteippaukseen soveltuvat monomeeri-tarramateriaalit, keskipitkän ajan käyttöön lievästi kaareville pinnoille puolestaan polymeeriteipit ja täysin kaareville pinnoille CAST- eli valumateriaalit, jotka taipuvat joka kohteeseen. Laminointikalvoksi voit valita yhteensopivan superkiiltävän, kiiltävän tai mattapintaisen laminointikalvon.

Tämä on myös QZ-jälleenmyyjien valinta mainosteippien tuotantoon!

YELLOTOOLS

Erityisesti autoteippaukseen, digitaaliseen tulostukseen ja opasteiden valmistukseen suunniteltuja työkaluja. Saksalaista laatua!

LUE LISÄÄ VALMISTAJIEN SIVUILTA:

isee2 logo
isee2 logo
Open chat
Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?