QZ SERIES

 

LAADUKKAAT QUARTZ MALLISTON AUTOTEIPIT

QZ Series -mallistostamme löytyy erilaisia sarjoja käyttökohteen ja -tarpeen mukaan. Classic  lyhytaikaisempaan teippaukseen, Premium vaativampaan kuluttaja- ja ammattilaiskäyttöön ja huippuluokan Deluxe, joka sopii vaativaan ammattilaiskäyttöön ja haastavillekin pinnoille. QZ Designs -mallistostamme löytyy lamppu- ja suojakalvoja sekä omaa suunnittelua olevia designeja.

CLASSIC

PREMIUM

DELUXE

QZ DESIGNS

QZ KALVOT

CLASSIC

Classic-sarja soveltuu peruskäyttöön ja on edullisempi, erityisesti kuluttajile suunnattu tuotesarja. Nämä ilmakanavoidut vinyylit sopivat hieman kaareville pinnoille, helppoihin ja keskivaikeisiin kohteisiin. Liimaseos Classic-sarjassa on aggressiivinen.

Suosittelemme Classic-sarjaa sisustusteippaukseen, suorille pinnoille sisäkäyttöön tai lyhytaikaisempaan muuhun käyttöön. Varastotuotteina löytyy valikoima kiiltäviä, mattapintaisia ja erikoisteippejä useissa eri sävyissä. 

PREMIUM

Premium-sarja koostuu valikoimasta erikoisefektivinyylejä, joiden hinta-laatusuhde on kohdillaan. Sarja on suunnattu sekä kuluttajille että ammattilaisille keskivaikeiden kohteiden teippaamiseen. Premium-sarjan teipeissä on ilmakanavoitu liimapinta keskivahvalla liimaseoksella.

Tuotteet soveltuvat myös hiukan kaarevien pintojen teippaukseen. Erittäin kaareville pinnoille suosittelemme kuitenkin Deluxe-sarjan teippejä. Premium-sarjasta löytyvät mm. supersuositut Candyt, ainutlaatuinen Rainbow, hiilikuituteipit, harjattu alumiini sekä kromit peili-, iced ja satiinipinnalla. 

DELUXE

Deluxe on paras sarjamme. Se sopii vaativaankin makuun, erittäin kaareville pinnoille ja haastaviin kohteisiin. Vinyylit ovat asennusominaisuuksiltaan huippuluokkaa low tack -liimaseoksen ja uuden ilmakanavoinnin ansiosta. Materiaali kestää hyvin asennuksen, eikä repeä vaikka se täytyisi asemoida uudelleen. Lopullisen jäykkyytensä materiaali saavuttaa  asennuksen jälkeen 48 tunnissa.

Deluxe-sarjan tuotteet soveltuvat ammattilaisten käyttöön erinomaisesti! 

QZ DESIGNS

Printtaamme oman malliston teipit suoraan Hollolan toimipisteellämme valintojesi mukaan. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia kuoseja tulostettuna laadukkaalle KPMF Gloss tai Matt White vinyylille. Valitse tuotteelle myös laminointi, mikäli haluat suojata tulosteen pintaa ja lisätä tuotteen käyttöikää.

VALITSE KUOSI

Voit valita lukuisista valmiista vaihtoehdoistamme. Valikoimastamme löytyy Camo, Digicamo, Badass, Professor, hiilikuitu ja vaikka mitä muuta! Valikoimamme laajenee jatkuvasti.

VALITSE VÄRI

Eikä valmiista kuoseista löyty sopivaa? Voit valita värivaihtoehdoistamme juuri oikean sävyn. Mikäli näistä ei vielä löydy mieluista, voimme räätälöidä sinulle custom värit teippiin toiveidesi mukaan!

VALITSE LAMINOINTI

Laminointi viimeistelee laadukkaan printin sekä estää pintaa kulumiselta ja värien muutoksilta. Kiiltävä laminointi lisää teipin kolmiulotteisuutta ja syvyyttä, mattapintainen puolestaan luo mielenkiintoisen efektin luomukseesi.

QZ LAMPPU- JA SUOJAKALVOT

Mallistosta löydät lamppu- ja suojakalvot eri kohteisiin. Kirkkailla kalvoilla suojaat ajovalot kiveniskeymiltä sekä sirpaloitumiselta ja värillisillä kalvoilla viimeistelet ajokkisi ulkonäön. Valikoimastamme löytyy suuren suosion saavuttaneet Semiblack-sävyt sekä uutuutena Cast-sarjan lamppukalvot valutekniikalla. Chameleont-sarja sopii näyttelykäyttöön ja esimerkiksi kilpa-ajoneuvoihin sekä moottorikelkkoihin.

Open chat
Kuinka voin auttaa?
Hei!
Kuinka voin auttaa?